Met ingang van afgelopen 1 januari heeft MTN Accountants & Adviseurs B.V. de activiteiten van Koops accountancy overgenomen.

MTN bedient met 24 medewerkers circa 400 klanten. Tot de trouwe klantenkring behoren onder andere bedrijven die actief zijn in de bouwbranche, de weg- en waterbouw, de entertainmentindustrie, en groothandels. Op het gebied van food-retail wordt MTN met ruim 50 franchise supermarktondernemers als klant als specialist beschouwd.

Koops accountancy is een kantoor uit het centrum van de stad Groningen met 5 medewerkers. De klantenportefeuille bestaat uit ondernemers die in uiteenlopende branches opereren. Een grote overeenkomst tussen het kantoor en MTN is dat het zich onderscheidt door korte lijnen, vaste contactpersonen en vooral ook een persoonlijke benadering van de klanten.

Omdat Mark Koops en zijn medewerkers allemaal de overstap hebben gemaakt naar MTN kunnen de klanten van Koops accountancy ook nĂ¡ 1 januari rekenen op de vertrouwde dienstverlening.

Door de overname ontstaat een kantoor dat nog meer solide en toekomstbestendig zal zijn. Groot genoeg om op al onze verschillende vakgebieden (accountancy, fiscaal en juridische advies, lonen en salarissen, bedrijfsadvies en begeleiding van fusies en overnames) voldoende specialistische kennis in huis te hebben en de laatste ontwikkelingen te kunnen volgen. Niet te groot, zodat we onze klanten de persoonlijke aandacht kunnen blijven geven die onze werkwijze kenmerkt.

Alle medewerkers werken vanaf 1 januari vanuit het huidige kantoor van MTN aan de Sylviuslaan 5 in Groningen.

Met vriendelijke groet,
MTN Accountants & Adviseurs

Chiel Reugebrink
Joost Leertouwer
Jeroen Dorreboom

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op. Contact