MTN Adviseurs & Accountants
Praktisch, persoonlijk en resultaatgericht. Deze eigenschappen vindt je binnen het hele team van ons advies- en accountantskantoor terug. Praktisch, omdat we beginnen bij de praktijk en de oplossingen daarna onderbouwen met theorie. Persoonlijk, want het kiezen van een accountant begint tenslotte met een klik en vertrouwen. Resultaatgericht, want regeren is vooruitzien en daarom kijken wij altijd vooral vooruit.

Binnen ons kantoor heerst een informele sfeer en werken wij elke dag met passie  en plezier voor onze klanten. Past dit alles bij jou en jouw ideale werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Door de groei van MTN zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor onze afdeling Accountancy. Als assistent accountant werk je onder regie van de klantmanager voor diverse klanten uit het MKB-segment. Je ondersteunt onze klanten bij het geautomatiseerd verwerken van administraties, controleert deze en rapporteert over de uitkomsten van jouw bevindingen. Je stelt zelfstandig (eenvoudige) jaarrekeningen samen en je informeert de klantmanager over aandachtspunten en bevindingen. Je levert meerwaarde en denkt mee met de klant. Als je ervaring hebt in een soortgelijke functie is dat natuurlijk mooi meegenomen, maar ook kandidaten met financieel administratieve werkervaring die leergierig zijn en zich verder willen ontwikkelen komen wij graag mee in gesprek. Wij stimuleren de ontwikkeling van al onze medewerkers en faciliteren graag in opleidingen en cursussen.

Omschrijving
– Onderhouden van contacten met onze klanten mbt het aanleveren van informatie;
– Invoeren en controleren van geautomatiseerde administraties, corrigeren daar waar nodig en zorgdragen voor rapportages naar klantmanager en klant;
– De klant ondersteunen bij het steeds verder verbeteren, automatiseren en digitaliseren van zijn administratie;
– Aangifte omzetbelasting opstellen;
– Samen stellen van (eenvoudige) jaarrekeningen en IB-aangiften;
– De klantmanager ondersteunen bij zijn/haar werkzaamheden;
– Signaleren en formuleren van aandachtspunten en kansen voor zowel klant als MTN;
– Aanspreekpunt voor collega’s;
– Bewaken van termijnen en eigen planning;

Profiel
– Professionele en representatieve houding;
– Proactief en oplossingsgericht;
– Goede communicatieve vaardigheden;
– Flexibel;
– Assertief;
– Leergierig;

Functie-eisen
– HBO/WO werk- & denkniveau;
– Minimaal 3 jaar werkervaring, ofwel in een vergelijkbare functie, ofwel in een( financieel)  administratieve functie;
– Goede beheersing van de Nederlandse taal;
– Goede kennis van MS Office, in het bijzonder werken met Excel;
– Kennis van financiële boekhoudpakketten;

Heb jij interesse? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jeroen Dorreboom, tel. 050 52 58 500 of mail vandaag nog je CV en motivatiebrief naar administratie@mtn-groningen.nl.